Procedure Aanvraag Adviesverslag (150,-)

Een professioneel adviesverslag, opgesteld door artsen die ervaren zijn in het behandelen van patiënten met medicinale cannabis in samenspraak met de experten van Medcan vzw, geeft vertrouwen aan uw behandelende geneesheer. Dit adviesverslag beoordeelt op een objectieve manier of u baat zou kunnen hebben bij een behandeling met medicinale cannabis. Het vertelt uw eigen arts hoe deze behandeling het best wordt opgestart, met welke soort en welke dosering.

STAP 1

Vul uw gegevens in via ons beveiligd portaal. Bij succesvolle registratie ontvang je een bevestigingsmail.

STAP 2

Via de link uit de bevestigingsmail kies je een datum en tijdstip om op ons kantoor op intakegesprek te komen.

STAP 3

INTAKEGESPREK

Tijdens het intakegesprek (30 min) wordt via een korte vragenlijst uw dossier vervolledigd, samen met uw medisch dossier.

STAP 4

SCREENING

De Medische Raad screent uw dossier, overlegt met de experten van Medcan en stelt een adviesverslag op voor uw arts

STAP 5

ADVIESVERSLAG

Uiterlijk 10 dagen na uw intakegesprek ontvangt u het adviesverslag ter attentie van uw behandelende geneesheer.

Opvolgingsgesprekken (35,-)

U kunt als patient nadat u van ons een adviesverslag heeft ontvangen ook bij ons te rade voor de opvolging van uw behandeling. U kunt hiervoor een afspraak boeken. De kosten voor een opvolgingsgesprek bedragen 35 euro en het gesprek neemt ongeveer 20 minuten in beslag. Wij vragen u om zeker en vast een ingevuld logboekje mee te nemen, zodat wij dit samen met u kunnen doornemen. Het logboekje krijgt u van ons toegestuurd, met uw adviesrapport.

BOEK HIER UW OPVOLGINGSGESPREK