Informatie momenten

Beste Organistatie of Vereniging,

Welkom bij Medcan vzw. Naast het ondersteunen van patiënten en artsen, vinden we het ook belangrijk om organisaties en verenigingen te steunen die ook ijveren voor een betere gezondheid van de patiënt. Daarom ondersteunen wij zelf reeds een aantal patiëntenverenigingen zoals de MS-Liga, ALS-Liga, Epilepsie Liga, Vlaamse Parkinsonliga, Vlaamse Liga voor Fibromyalgiepatiënten (VLFP) en de Stichting Tegen Kanker.

U kan als organisatie of vereniging ook de werking van Medcan vzw ondersteunen. Dit kan via een donatie of via het organiseren van informatiemomenten of het aankopen van lezingen. U vindt op deze pagina meer infomatie terug over de verschillende mogelijkheden waarop wij als organisaties en verenigingen elkaar kunnen ondersteunen. Indien u vragen heeft, gelieve ons via het contactformulier te contacteren.

In het verleden gaven wij al lezingen voor o.a. NVKVV, AZ Damiaan, Abdijsite Herkenrode en VELT.

Lezingen

Medcan vzw biedt uw organisatie een aantal lezingen aan, die veel dieper in gaan op wat cannabis nu juist is.

Wij hebben een standaard aanbod van een aantal lezingen, die goed zijn uitgewerkt en al meermaals gegeven zijn in diverse settings. Indien u als vereniging of organisatie een van deze lezingen wenst te organiseren, kiest u zelf voor de locatie en of u inkom laat betalen.

Wij vragen u om deze lezingen ruim op voorhand bij ons vast te leggen (minstens 2 maanden op voorhand) zodat u de tijd heeft om de nodige reclame er rond te maken.

Uiteraard kunnen we ook voor uw organisatie een lezing op maat ontwikkelen.

Alle lezingen kosten 300 € per lezing (voor de organisatie) + verplaatsingsvergoedinging (0.33 €/km).

Opleidingsmodules

Sinds kort biedt Medcan vzw ook professionele opleidingen over medicinale cannabis aan, aan artsen en ander medisch geschoold personeel.
Wij bieden verschillende modules aan, zodat u als organisatie altijd een gepaste opleiding kunt kiezen.
Voor meer informatie omtrent onze opleidingen kan u mailen naar info@medcan.be