Informatiemomenten

Beste Organistatie of Vereniging,

Welkom bij Medcan vzw. Naast het ondersteunen van patiënten en artsen, vinden we het ook belangrijk om organisaties en verenigingen te steunen die ook ijveren voor een betere gezondheid van de patiënt. Daarom ondersteunen wij zelf reeds een aantal patiëntenverenigingen zoals de MS-Liga, ALS-Liga, Epilepsie Liga, Vlaamse Parkinsonliga, Vlaamse Liga voor Fibromyalgiepatiënten (VLFP) en de Stichting Tegen Kanker.

U kan als organisatie of vereniging ook de werking van Medcan vzw ondersteunen. Dit kan via een donatie of via het organiseren van informatiemomenten of het aankopen van lezingen. U vindt op deze pagina meer infomatie terug over de verschillende mogelijkheden waarop wij als organisaties en verenigingen elkaar kunnen ondersteunen. Indien u vragen heeft, gelieve ons via het contactformulier te contacteren.

In het verleden gaven wij al lezingen voor o.a. NVKVV, AZ Damiaan, Abdijsite Herkenrode en VELT.

Lezingen

Medcan vzw organiseert ook informatiemomenten over hoe wij precies werken en wat medicinale cannabis juist is. Deze informatiemomenten duren 2 uur en we organiseren ze regelmatig GRATIS op ons kantoor.

Indien er interesse is van groepen patiënten of verenigingen, organiseren wij deze informatiemomenten ook op verplaatsing ( verplaatsingskost : €0,36/km ) voor groepen van minimaal 15 deelnemers.

Voor elke deelnemer wordt het boek “Medicinale cannabis in de gezondheidssector” voorzien. Hierbij geven wij een korting van 5 euro per boek. Kostprijs per boek is 24,95 ipv 29,95 euro incl. btw. Het bedrag voor de boeken komt toegevoegd op de factuur van de organisator te staan.

Opleidingsmodules

Sinds kort biedt Medcan vzw ook professionele opleidingen over medicinale cannabis aan, aan artsen en ander medisch geschoold personeel.
Wij bieden verschillende modules aan, zodat u als organisatie altijd een gepaste opleiding kunt kiezen.
Voor meer informatie omtrent onze opleidingen kan u mailen naar info@medcan.be